Fa temps que vols provar el ioga però no saps per on començar? 


MINI CURS BASES DEL HATHA IOGA

DE L'1 AL 4 DE SETEMBRE


Qualsevol persona pot respirar, per tant qualsevol persona pot practicar ioga"

T.K.V. Desikachar 


Fa temps que vols provar el ioga però no saps per on començar? Mires vídeos de ioga per internet i no entens el que et demanen o tens por de fer-te mal? Si tens pensat començar a practicar ioga et proposo un mini curs intensiu de 4 classes el mes de setembre on treballarem els fonaments del hatha ioga: la respiració, les principals 30 asanes (postures), els conceptes bàsics i l'execució amb suports. Posarem focus en l'alineació restaurativa i l'ús de suports, presentant-vos el mètode que fem servir a Props Estudi per a arribar a l'espai més profund del teu cos i treballar-lo des de dins.

Un curs per a que aprenguis els fonaments i puguis començar amb seguretat la teva pràctica setmanal. Un curs per conèixer les bases d'aquesta ciència mil.lenària, per començar a gaudir dels seus beneficis, per iniciar un camí de nous hàbits saludables. El ioga no és només treball físic i postural: entendràs perquè ajuda a tantes persones a sentir-se en equilibri, segures i vitals. 

Els grups són reduïts, de només 7 places, per poder-te oferir atenció i seguiment individualitzats. El material per a la pràctica està inclòs i t'entreguem un ebook amb tota la teoria i les postures que treballarem.


Tria el teu horari: grup matins de 9.30h a 12.00h o grup tardes de 17.30h a 20.00h.


Curs intensiu de 10 hores, material de pràctica i ebook amb tota la programació 75€ 


inscripcions obertes


Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu!
LA INFORMACIÓ QUE ENS DÓNES ACTUALITZA LA BASE DE DADES DE LA NOSTRA NEWSLETTER. SEMPRE ET POTS DONAR DE BAIXA. GRÀCIES