testimonis

L'experiència compartida

Eva

Alumna online

Per mi ara mateix, gràcies a l'Aina, és imprescindible practicar ioga. M'agrada molt com explica cada asana, la implicació amb les alumnes, l'adaptació en aquests temps tant complicats. Em sento cuidada.

Júlia

Alumna de hatha

¡100% recomendable! Aina comprueba que ejecutas las posturas correctamente. Siempre disfrutando de la práctica.

Eli

Alumna online

Molt professional. S'ha anat adaptant a totes les circumstàncies i ofereix diversos horaris, quotes, serveis, activitats i pràctiques. Gran qualitat de la pràctica. Molt recomanable

Carme

Alumna de restauratiu

Fa uns anys em van diagnosticar fibromiàlgia i fatiga crònica.... Em van recomenar fer ioga, però la primera experiencia que vaig tenir no em ajudar gens i no hi vaig tornar. L'octubre passat vaig tenir un brot molt fort, que ha derivat en un fatiga crònica del tot... Vaig tornar a provar el ioga i per casualitat vaig anar a parar a Props estudi. Amb l'Aina he descobert el ioga!Jo faig ioga restauratiu i estic molt contenta. Les classes se'm fan curtes, faig coses que mai hagués dit que faria i sobre tot, i el mes important, l'Aina és una bona persona i estupenda profesora. Explica tant bé els exercicis que no cal mirar-la, amb els ulls tancats ja entens l'exercici. Podria estar molta estona parlant d'ella i de les seves classes, però el resum seria que Props Estudi m'ha ajudat moltíssim amb la meva malaltia i amb el dia a dia, disfruto de les seves clases i el meu cos no pateix ni es fatiga! Estic molt agraïda i ho recomano a qualsevol persona que necessiti fer ioga o simplement vulgui cuidar el seu cos.

Berta

Alumna de hatha vinyasa

La meva experiència amb l'Aina va començar inclús abans de que iniciés l'aventura amb Props Estudi. Feia temps que arrossegava mal d'esquena i  pinçaments, i el destí va fer que conegués l'Aina. Va ser començar a fer classes amb ella i el dolor va desaparèixer. Ella m'ha introduït al ioga, una pràctica que desconeixia, però sobretot m'ha ensenyat a escoltar el meu cos i entendre el perquè de moltes coses. El seu entusiasme, ganes de transmetre i el tracte personalitzat fa que la comunitat de Props Estudi ens sentim com una petita família. Espero poder seguir practicant i aprenent molts més anys al teu costat 🌿
Namasté

Laura

Alumna de hatha

Ya fui alumna de Aina hace un par de años y me fue genial. Ahora he vuelto, en un momento en el que necesitaba aún más tener un rato para mí y hacer al menos una de sus clases a la semana.... son increíbles, desconectas de todo, trabajas y estiras tu cuerpo y sobre todo, te aprendes a querer un poco más. Gracias Aina.

Kore

Alumna de hatha

He conegut l'estudi a conseqüència de voler viure una experiència amb unes amigues i així compartir moments juntes, però la satisfacció personal és tan gran que vaig a moltes classes sense elles ;)

Quan acabes la classe et sents alliberada, conscient del moment que estàs vivint, amb el cap fresc i amb el cos despert. Gràcies, Aina per crear aquest espai tant íntim i de confiança.

Luis

Alumne de hatha

Vaig arribar a Props estudi buscant potenciar el treball de centre i esquena, a títol complementari. A més d'això, Props Estudi m'ha aportat un treball de torsions, obertures, desbloquejos, respiracions i un focus en prestar atenció a com et trobes i sents a través del ioga. El resultat? Sortir de l'estudi sentint-te millor de com et entres.

Mireia

Alumna de Reconnecta

Amb aquest programa he trobat una disciplina que em podrà ajudar, a partir d'ara, a gestionar el meu estrès i/o estats d'ansietat i, sobretot, com a prevenció. Me n'alegro molt d'haver conegut aquest mètode i espero poder aprofundir molt més. Moltes gràcies!! Una abraçada!!

Anna

Alumna online 

Jo no havia fet mai ioga, de fet pensava que no estava fet per mi... fins que la vida (i la pandèmia) em van portar a un estat d'ansietat i neguits que no m'agradaven gens. L'Aina em va proposar provar una classe i va ser com pitjar un botó i conduir-me cap al benestar.

Per logística vaig triar el format online i haig de dir que l'energia traspassa la pantalla.

Les setmanes que no ho puc fer en directe tinc la opció de fer la classe en diferit i m'encanta. No me'n salto ni una. És el meu moment i el respecto. A nivell emocional he notat un canvi molt gran i a nivell físic també (elasticitat, postura correcte, abdomen més ferm).

L'Aina és una crack, sap transmetre d'una manera molt didàctica i molt dolça cada postura, és com una poesia en moviment.

Per a mi un gran descobriment del que estic totalment enganxada.

Sònia

Alumna de restauratiu

Una gran professional que ofereix una àmplia varietat de classes, d'horaris i altres activitats i tallers. S'adapta a les diferents necessitats de cada alumne/a. Cada classe que rebo d'ella em serveix per a entendre com es troba el meu cos i les meves emocions i m'ajuda a gestionar-les. Fer classe amb l'Aina és un regal per a un/a mateix/a. També expressar que s'ha anat adaptant i reinventant durant el confinament de la pandèmia.