com són les nostres classes

A Props Estudi treballem de forma integral el cos, la ment i l'esperit. Creiem en un ioga holístic, que no només es focalitzi en l'aspecte físic, sinó que vagi més enllà i es converteixi en un camí per al creixement personal. Cada mes treballem en profunditat una asana, un mantra i un pranayama. A final de mes, entreguem als nostres alumnes la guia d'acompanyament, que inclou informació detallada d'aquests tres elements i un regal o curiositat. Si vols veure com és la guia, et pots descarregar la primera entrega aquí. Esperem veure't aviat a les nostres classes.

T'ha agradat? Pots adquirir els capítols que et falten per 3€ cada un. Demana'ls en aquest formulari, deixant la teva adreça de correu i especificant quins capítols vols.

Hatha ioga

Les classes de Hatha ioga inclouen sempre un treball de consciència i respiració. A Props Estudi posem molta atenció a l'alineament i a la construcció de les postures, amb ajustos verbals que t'ajuden a comprendre la seva estructura per a que l'experiència sigui completa. La sessió consta d'una meditació per calmar la ment i preparar-la per a la classe; una preparació vertebral i respiratòria per escalfar musculatura i articulacions; una proposta d'asanes (postures) amb variants per a tots els nivells; i finalment una relaxació per a integrar tots els beneficis de les asanes. Les classes de Hatha dinàmic són una mica més exigents.

Ioga restauratiu

A les classes de ioga restauratiu fem ús de props, suports i ajudes que creen l'escenari perfecte per a deixar que el cos trobi la resposta a la relaxació, en comptes de la resposta a l'estrès. Fem servir blocs, mantes, cinturons, coixins, bolsters i altres suports com ara la Backmitra ®, cadires o bancs.

Amb tots aquests elements, i amb l'eina més útil de totes, la respiració, creem situacions on el cos trobi la calma necessària per a poder treballar, arribant fins a la musculatura profunda i els òrgans i teixits. T'ajudarà si pateixes ansietat, estrès, hèrnies discals, lesions de menisc, dolors d'esquena, artritis, artrosi, ciàtica, fatiga, depressions lleus, mala postura i altres dolències. El ioga restauratiu treballa a nivell del sistema nerviós, relaxant-lo per a que sigui receptiu a l'hora de treballar

Backmitra® i moviment somàtic

Sovint s'inclouen exercicis amb Backmitra® dins de la classe de hatha o de restauratiu, però també tenim una classe específica per a treballar i enfortir la musculatura de l'esquena. A banda, recomanem fer una sessió individual d'una hora com a teràpia complementaria per a entendre el seu funcionament, descontracturar la cintura escapular, millorar la postura i alleugerir dolors d'esquena. 

Programa RECONNECTA

Un programa dissenyat per a descobrir la capacitat innata de reconnectar amb el cos físic a través de la respiració i el moviment conscient, amb l'ajuda de suports i material de ioga restauratiu. El programa dura 4 setmanes i inclou una entrevista personal, 4 sessions particulars i una classe grupal.

Ioga adaptat

Si tens un cos i una ment, pots practicar ioga. Fem classes de ioga adaptat per a persones amb diversitat funcional. Lesions medulars, paràlisi cerebral, ictus, etc. Demana cita per veure el teu cas particular. 

Ioga sènior

Ioga per a majors de 65 anys o persones amb lesions limitants. Sessions de ioga suau, amb l'ajuda de la cadira, adaptat a les característiques de cada cos, amb respecte i atenció personalitzada. Una sessió que t'ajudarà a millorar la teva salut. Enfortiràs la musculatura, mobilitzaràs articulacions, afluixaràs tensions i calmaràs la teva ment.


Mesures de seguretat Covid 19

  • A l'entrada trobaràs un espai on deixar les sabates.
  • Tot seguit, caldrà fer ús del gel hidroalcohòlic abans d'entrar a la classe. També és recomanable que el facis servir en sortir. En trobaràs també dins de la classe per si en necessites.
  • L'ús de les màrfegues de l'estudi de moment no està permès. Tot i que tenim producte desinfectant, cal que portis la teva de casa. Podràs fer ús del desinfectant per a netejar-la si vols abans de marxar.
  • L'aforament de 8 alumnes per classe.
  • L'ús de mascareta és obligatori.
  • Les professores farem els mínims ajustos manuals durant aquest temps, sempre amb permís previ de l'alumne i amb la mascareta posada.
  • Prova d'arribar uns minuts abans per evitar l'aglomeració a l'entrada i poder començar puntuals. Un cop comenci la classe tancarem la porta.
  • Absteniu-vos de venir a classe si patiu algun símptoma com febre, tos o qualsevol altre problema respiratori.
  • Les manetes de les portes, interruptors, lavabo i altres zones de contacte seran desinfectades a diari. De la mateixa manera, el sistema de renovació d'aire funcionarà entre classes per tal d'assegurar la ventilació total de l'espai.