com són les nostres classes

A Props Estudi treballem de forma integral el cos, la ment i l'esperit. Creiem en un ioga holístic, que no només es focalitzi en l'aspecte físic, sinó que vagi més enllà i es converteixi en un camí per al creixement personal. Seguim una línia pedagògica cada curs, aprofundint en textos, filosofia, anatomia i altres aspectes importantíssims per a una pràctica completa. Esperem veure't aviat a les nostres classes.

Hatha ioga

Les classes de Hatha ioga inclouen sempre un treball de consciència i respiració. A Props Estudi posem molta atenció a l'alineament i a la construcció de les postures, amb ajustos verbals que t'ajuden a comprendre la seva estructura per a que l'experiència sigui completa. La sessió consta d'una meditació per calmar la ment i preparar-la per a la classe; una preparació vertebral i respiratòria per escalfar musculatura i articulacions; pranayama (control de la respiració); una proposta d'asanes (postures) amb variants per a tots els nivells; i finalment una relaxació per a integrar tots els beneficis de les sessió. 

Ioga restauratiu

A les classes de ioga restauratiu fem ús de props, suports i ajudes que creen l'escenari perfecte per a deixar que el cos trobi la resposta a la relaxació, en comptes de la resposta a l'estrès. Fem servir blocs, mantes, cinturons, coixins, bolsters i altres suports com ara la Backmitra ®, cadires o bancs.

Amb tots aquests elements, i amb l'eina més útil de totes, la respiració, creem situacions on el cos trobi la calma necessària per a poder treballar, arribant fins a la musculatura profunda i els òrgans i teixits. T'ajudarà si pateixes ansietat, estrès, hèrnies discals, lesions de menisc, dolors d'esquena, artritis, artrosi, ciàtica, fatiga, depressions lleus, mala postura i altres dolències. El ioga restauratiu treballa a nivell del sistema nerviós, relaxant-lo per a que sigui receptiu a l'hora de treballar

Backmitra® i moviment somàtic

Sovint s'inclouen exercicis amb Backmitra® dins de la classe de hatha o de restauratiu, però també tenim una proposta específica per a treballar i enfortir la musculatura de l'esquena. Recomanem fer una sessió individual d'una hora, un cop al mes, com a complement a les altres teràpies que estàs fent, per a entendre el seu funcionament, descontracturar la cintura escapular, millorar la postura i alleugerir dolors d'esquena. 

Programa RECONNECTA

Un programa dissenyat per a descobrir la capacitat innata de reconnectar amb el cos físic a través de la respiració i el moviment conscient, amb l'ajuda de suports i material de ioga restauratiu. El programa dura 4 setmanes i inclou una entrevista personal, 4 sessions particulars i una classe grupal. Tens tota la informació aquí.

Ioga adaptat

Si tens un cos i una ment, pots practicar ioga. Fem classes de ioga adaptat per a persones amb diversitat funcional. Lesions medulars, paràlisi cerebral, ictus, etc. Demana cita per veure el teu cas particular.