Coneix què fem al nostre centre de ioga

Ioga holístic: equilibri emocional i físic

A Props Estudi treballem de forma integral el cos, la ment i l'esperit. Creiem en un ioga holístic, que no només es focalitzi en l'aspecte físic, sinó que vagi més enllà i es converteixi en un camí per al creixement personal. Seguim una línia pedagògica cada curs, aprofundint en textos, filosofia, anatomia i altres aspectes importantíssims per a una pràctica completa. Esperem veure't aviat a les nostres classes.

Hatha ioga i la respiració: el duo perfecte per revitalitzar-te

Les classes de Hatha ioga inclouen sempre un treball de consciència i respiració. A Props Estudi posem molta atenció a l'alineament i a la construcció de les postures, amb ajustos verbals que t'ajuden a comprendre la seva estructura per a que l'experiència sigui completa. La sessió consta d'una meditació per calmar la ment i preparar-la per a la classe; una preparació vertebral i respiratòria per escalfar musculatura i articulacions; pranayama (control de la respiració); una proposta d'asanes (postures) amb variants per a tots els nivells; i finalment una relaxació per a integrar tots els beneficis de les sessió. 

Ioga restauratiu: el camí per a superar ansietat i estrès

A les classes de ioga restauratiu fem ús de props, suports i ajudes que creen l'escenari perfecte per a deixar que el cos trobi la resposta a la relaxació, en comptes de la resposta a l'estrès. Fem servir blocs, mantes, cinturons, coixins, bolsters i altres suports com ara la Backmitra ®, cadires o bancs.

Amb tots aquests elements, i amb l'eina més útil de totes, la respiració, creem situacions on el cos trobi la calma necessària per a poder treballar, arribant fins a la musculatura profunda i els òrgans i teixits. T'ajudarà si pateixes ansietat, estrès, hèrnies discals, lesions de menisc, dolors d'esquena, artritis, artrosi, ciàtica, fatiga, depressions lleus, mala postura i altres dolències. El ioga restauratiu treballa a nivell del sistema nerviós, relaxant-lo per a que sigui receptiu a l'hora de treballar

Backmitra® i moviment somàtic

Sovint s'inclouen exercicis amb Backmitra® dins de la classe de hatha o de restauratiu, però també tenim una proposta específica per a treballar i enfortir la musculatura de l'esquena. Recomanem fer una sessió individual d'una hora, un cop al mes, com a complement a les altres teràpies que estàs fent, per a entendre el seu funcionament, descontracturar la cintura escapular, millorar la postura i alleugerir dolors d'esquena. 

Programa RECONNECTA 

Un programa dissenyat per a descobrir la capacitat innata de reconnectar amb el cos físic a través de la respiració i el moviment conscient, amb l'ajuda de suports i material de ioga restauratiu. El programa dura 4 setmanes i inclou una entrevista personal, 4 sessions particulars i una classe grupal. Tens tota la informació aquí.

Ioga adaptat

Si tens un cos i una ment, pots practicar ioga. Fem classes de ioga adaptat per a persones amb diversitat funcional. Lesions medulars, paràlisi cerebral, ictus, etc. Demana cita per veure el teu cas particular. 


Coneix més sobre el nostre centre de ioga, el teu oasi de salut

Preguntes freqüents

1. Què és el Hatha Ioga i com beneficia la teva salut a Props Estudi?

Al nostre centre de ioga i salut integral, l'Hatha Ioga es presenta com una pràctica mil·lenària que equilibra cos, ment i esperit. En combinar postures físiques (asanes) amb tècniques de respiració (pranaiama), l'Hatha Ioga millora la flexibilitat, enforteix els músculs i promou la relaxació profunda. És ideal per reduir l'ansietat i l'estrès, millorant el teu benestar general.

Els nostres instructors experimentats et guiaran a través de seqüències adaptades a les teves necessitats, assegurant un entorn segur i acollidor. En practicar regularment, notaràs una millora en la teva concentració, una major consciència corporal i un equilibri emocional.

L'Hatha Ioga a Props Estudi no és només una activitat física; és una experiència transformadora que et reconnecta amb la teva essència.

2. Com el ioga restauratiu de props estudi pot ajudar-te a combatre l'estrès i l'ansietat?

El Ioga Restauratiu a Props Estudi és una forma suau de ioga que se centra en postures relaxants i l'alliberament de l'estrès. Utilitzem accessoris com coixins i mantes per facilitar una experiència profunda de relaxació. Aquesta pràctica és perfecta per alleujar la tensió acumulada, reduint significativament els nivells d'estrès i ansietat.

Els nostres professionals, experts en ioga i tècniques de relaxació, t'acompanyaran en cada sessió, assegurant un ambient tranquil i reconfortant. El Ioga Restauratiu és més que una classe; és una teràpia que harmonitza la teva energia, millora la qualitat del son i augmenta el teu benestar emocional. És ideal per a qualsevol persona que busqui un moment de calma i reconnexió amb si mateixa.

3. Què és Backmitra® i com s'integra al ioga?

Backmitra® és una eina innovadora utilitzada a Props Estudi per millorar l'alineació de la columna i promoure una millor postura. En combinació amb el moviment somàtic, Backmitra® ajuda a alliberar tensions musculars, millora la mobilitat i augmenta la consciència corporal.

Els nostres programes inclouen exercicis específics amb Backmitra®, guiant-te cap a un major benestar físic i mental. Aquesta pràctica és ideal per a persones que busquen alleujar dolors d'esquena, millorar la respiració i experimentar un estat de relaxació profunda. Backmitra® s'integra perfectament amb la filosofia del ioga de Props Estudi, oferint una solució holística per a la cura de la salut.

4. Quins beneficis té el programa RECONNECTA per a la respiració?

El Programa RECONNECTA al nostre escola de ioga i salut integral és una experiència única dissenyada per reconnectar amb el teu ser interior. A través de pràctiques de meditació i tècniques de respiració, aquest programa t'ajuda a alliberar-te de l'estrès i l'ansietat, fomentant un estat de benestar i serenitat.

El nostre enfocament holístic assegura que cada aspecte del teu ser sigui atès, promovent la salut integral. RECONNECTA et guia en un viatge d'autoconeixement i creixement personal, oferint-te les eines necessàries per manejar millor els reptes diaris. És una oportunitat per renovar-te completament, tant físicament com emocionalment.

5. Quins beneficis té practicar ioga per a la respiració i l'ansietat?

Practicar ioga ofereix nombrosos beneficis per a la respiració i l'ansietat. Aquí destaquem alguns dels més importants:


  • Millora de la respiració: El Ioga ensenya tècniques de respiració profunda i controlada, conegudes com a pranaiama, que augmenten la capacitat pulmonar i milloren l'eficiència de l'intercanvi d'oxigen. Això condueix a una respiració més calmada i controlada en situacions d'estrès.

  • Reducció de l'ansietat: Les postures de ioga i les tècniques de meditació fomenten la relaxació i ajuden a disminuir els nivells de cortisol, l'hormona de l'estrès. Això contribueix a una reducció significativa de l'ansietat.
  • Augment de la consciència corporal: El Ioga promou una major consciència del cos i de les sensacions físiques, ajudant a identificar els signes primerencs d'estrès i ansietat per gestionar-los de manera més efectiva.
  • Millora de l'equilibri mental: La pràctica regular de l'ioga fomenta un estat mental equilibrat i una actitud més tranquil·la i positiva davant la vida.
  • Foment de la relaxació profunda: El ioga, especialment estils com el ioga restauratiu, proporciona un profund estat de relaxació que ajuda a calmar la ment i alleujar la tensió corporal.