com són les nostres classes

A Props Estudi treballem de forma integral el cos, la ment i l'esperit. Creiem en un ioga holístic, que no només es focalitzi en l'aspecte físic, sinó que vagi més enllà i es converteixi en un camí per al creixement personal. Cada mes treballem en profunditat una asana, un mantra i un pranayama. A final de mes, entreguem als nostres alumnes la guia d'acompanyament, que inclou informació detallada d'aquests tres elements i un regal o curiositat. Si vols veure com és la guia, et pots descarregar la primera entrega aquí. Esperem veure't aviat a les nostres classes.

T'ha agradat? Pots adquirir els capítols que et falten per 3€ cada un. Demana'ls en aquest formulari, deixant la teva adreça de correu i especificant quins capítols vols.

Hatha ioga

Les classes de Hatha ioga inclouen sempre un treball de consciència i respiració. A Props Estudi posem molta atenció a l'alineament i a la construcció de les postures, amb ajustos verbals que t'ajuden a comprendre la seva estructura per a que l'experiència sigui completa. La sessió consta d'una meditació per calmar la ment i preparar-la per a la classe; una preparació vertebral i respiratòria per escalfar musculatura i articulacions; una proposta d'asanes (postures) amb variants per a tots els nivells; i finalment una relaxació per a integrar tots els beneficis de les asanes. Les classes de Hatha dinàmic són una mica més exigents.

Ioga restauratiu

A les classes de ioga restauratiu fem ús de props, suports i ajudes que creen l'escenari perfecte per a deixar que el cos trobi la resposta a la relaxació, en comptes de la resposta a l'estrès. Fem servir blocs, mantes, cinturons, coixins, bolsters i altres suports com ara la Backmitra ®, cadires o bancs.

Amb tots aquests elements, i amb l'eina més útil de totes, la respiració, creem situacions on el cos trobi la calma necessària per a poder treballar, arribant fins a la musculatura profunda i els òrgans i teixits. T'ajudarà si pateixes ansietat, estrès, hèrnies discals, lesions de menisc, dolors d'esquena, artritis, artrosi, ciàtica, fatiga, depressions lleus, mala postura i altres dolències. El ioga restauratiu treballa a nivell del sistema nerviós, relaxant-lo per a que sigui receptiu a l'hora de treballar

Vinyasa resturativa

Aquest és un estil de ioga més dinàmic que el hatha, però practicat des de l'alineament restauratiu. Les classes tenen també una part de connexió amb el cos, treball somàtic, Backmitra® i respiració, i es combinen seqüencies dinàmiques que connecten cada moviment amb una respiració. 

Backmitra® i moviment somàtic

Sovint s'inclouen exercicis amb Backmitra® dins de la classe de hatha o de restauratiu, però també tenim una classe específica per a treballar i enfortir la musculatura de l'esquena. A banda, recomanem fer una sessió individual d'una hora com a teràpia complementaria per a entendre el seu funcionament, descontracturar la cintura escapular, millorar la postura i alleugerir dolors d'esquena. 

Programa RECONNECTA

Un programa dissenyat per a descobrir la capacitat innata de reconnectar amb el cos físic a través de la respiració i el moviment conscient, amb l'ajuda de suports i material de ioga restauratiu. El programa dura 4 setmanes i inclou una entrevista personal, 4 sessions particulars i una classe grupal.

Ioga adaptat

Si tens un cos i una ment, pots practicar ioga. Fem classes de ioga adaptat per a persones amb diversitat funcional. Lesions medulars, paràlisi cerebral, ictus, etc. Demana cita per veure el teu cas particular. 

Ioga sènior

Ioga per a majors de 65 anys o persones amb lesions limitants. Sessions de ioga suau, amb l'ajuda de la cadira, adaptat a les característiques de cada cos, amb respecte i atenció personalitzada. Una sessió que t'ajudarà a millorar la teva salut. Enfortiràs la musculatura, mobilitzaràs articulacions, afluixaràs tensions i calmaràs la teva ment.


Mesures de seguretat Covid 19

  • A l'entrada trobaràs un espai on deixar les sabates.
  • Tot seguit, caldrà fer ús del gel hidroalcohòlic abans d'entrar a la classe. També és recomanable que el facis servir en sortir. En trobaràs també dins de la classe per si en necessites.
  • L'ús de les màrfegues de l'estudi de moment no està permès. Tot i que tenim producte desinfectant, cal que portis la teva de casa. Podràs fer ús del desinfectant per a netejar-la si vols abans de marxar.
  • L'aforament de 8 alumnes per classe.
  • L'ús de mascareta és obligatori.
  • Les professores farem els mínims ajustos manuals durant aquest temps, sempre amb permís previ de l'alumne i amb la mascareta posada.
  • Prova d'arribar uns minuts abans per evitar l'aglomeració a l'entrada i poder començar puntuals. Un cop comenci la classe tancarem la porta.
  • Absteniu-vos de venir a classe si patiu algun símptoma com febre, tos o qualsevol altre problema respiratori.
  • Les manetes de les portes, interruptors, lavabo i altres zones de contacte seran desinfectades a diari. De la mateixa manera, el sistema de renovació d'aire funcionarà entre classes per tal d'assegurar la ventilació total de l'espai.