contacte

props estudi de ioga

carrer isaac peral, 45 Terrassa

props.estudi@gmail.com

(+34) 691788491

instagram @props_estudi

Subscriu-te a la Newsletter

* indicates required

PROPS ESTUDI és el Responsable del Tractament de les dades personals de l'Interessat i l'informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament: mantenir una relació comercial mitjançant l'enviament de comunicacions dels nostres tallers, serveis i cursos.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, es suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total de les mateixes.

Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal. En el desenvolupament de la seva activitat utilitza serveis d’un proveïdor al qual comunica dades (com encarregat de tractament) amb domicili fora de l’Espai Econòmic Europeu. Aquest és Mailchimp, el qual està adherit a l’escut de privacitat (Privacy Shield). També podeu veure la Política de Privacitat de Mailchimp aquí.

Drets que assisteixen  l'Interessat:

- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
- Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament.
- Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de Control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Et pots donar de baixa fent clic al botó corresponent.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

 PER CONSULTES O DEMANAR CITA

escriu-me i et respondré el més aviat possible

PROPS ESTUDI és el Responsable del tractament de les dades personals de l'usuari i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

  1. Fi del tractament: mantenir una relació comercial i l'enviament de comunicacions sobre els nostres serveis.
  2. Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre existeixi un interès mutu per mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per garantir la pseudonimizació de les dades o la destrucció total dels mateixos.
  3. Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte obligació legal.
  4. Drets que assisteixen a l'usuari: Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment. Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició a l'el seu tractament. Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (agpd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent. Dades de contacte per exercir els seus drets: props.estudi@gmail.com