reconnecta

Què és Reconnecta i a qui va dirigit

Reconnecta és un programa dissenyat per a descobrir la capacitat innata de reconnectar amb el cos físic a través de la respiració, el moviment conscient i l'autoconeixement, amb l'ajuda de suports i material de ioga restauratiu. És una proposta novedosa en el món del ioga i la meditació.

Són molts els episodis que al llarg de la setmana vivim com a estressors, que ens costen de gestionar, i que poc a poc van cronificant una situació que malhauradament acceptem i normalitzem. En l'actualitat, l'estrès forma part de les nostres vides, i cadascuna de nosaltres desenvolupem diferents sistemes per combatre'l. L'estrès crònic apareix com a acumulació d'episodis estressants en la nostra vida que no han trobat solució o resposta, o fins i tot quan aquestes respostes no són suficients, i juga un paper molt important en com esdevé la nostra postura, els nostres moviments, i sobretot la nostra respiració.

Hem d'entendre que aquest estrès pot ser real o percebut, però en tot cas afecta la nostra salut. Una situació estressant pot ser la pressió a la feina, una mala convivència amb els fills o la parella, un accident, un episodi violent, problemes econòmics, inclús un procés de creixement personal pot desencadenar petits episodis d'estrès i angoixa. La resposta a l'estrès obliga al nostre cos a desviar energia cap a aquells sistemes afectats per la situació estressant, fet que provoca que deixi d'ocupar-se de funcions i estructures vitals.

Sortosament, tenim al nostre abast eines que ens permetran recuperar i revertir els efectes de l'estrès, i a Reconnecta te les presentem i t'ensenyem com fer-les servir. 

Reconnecta es presenta en dos formats: Taller i Programa

TALLER RECONNECTA: ONLINE I PER A GRUPS

El format Taller és online, per a grups i el dividim en dues sessions.

Està dirigit a grups de treball, empreses, escoles, col.lectius que necessitin trobar conjuntament eines de gestió de l'estrès i cohesió de grup. Està pensat per a que cada persona el faci des de casa, en format online en directe.

En la primera sessió fem una explicació teòrica de com s'organitza el nostre sistema nerviós autònom i com estem en permanent contacte amb la resposta a l'estrès. Expliquem com recuperar la resposta a la relaxació, i donem un llistat de recursos i exercicis per a trobar els nivells de calma mental i física adecuats per a la nostra salut.

La segona trobada és totalment pràctica, una sessió de 90 minuts per tenir l'experiència directa i sentir els efectes del ioga restauratiu. Al final del taller entreguem un ebook amb la informació necessària, el vídeo de la sessió pràctica i una invitació a fer una classe grupal presencial a l'estudi o en format online.

 250€: accés fins a 6 persones / 450€: accés fins a 15 persones

inclou: 2 sessions, entrega d'ebook, invitació a una classe de Props Estudi Online

PROGRAMA RECONNECTA: PRESENCIAL I INDIVIDUAL

El format Programa és presencial, individual i consta de quatre sessions. 

Està dissenyat per a descobrir la capacitat innata de reconnectar amb el cos físic a través de la respiració i el moviment conscient, amb l'ajuda de suports i material de ioga restauratiu.

Al llarg de 4 setmanes donem recursos de la tradició del ioga i la meditació per a que l'alumne construeixi una caixa d'eines a la seva mida, on recórrer cada vegada que ho necessiti. Aquests recursos són tècniques de relaxació, exercicis de respiració, postures de ioga restauratiu, meditacions breus, reflexions i exercicis d'autoconeixement.

El programa és completament individualitzat. S'inicia amb una entrevista personal on la persona exposa les seves inquietuds, quin o quins són els punts a treballar, i a partir d'aquí es desplega el programa en 4 setmanes. 

180€ inclou: entrevista personal + 4 sessions espaiades en un mes + entrega de material gràfic per a treballar a casa + 1 classe grupal al final del programa

PER TAL D'OFERIR LA MILLOR QUALITAT, OBRO NOMÉS 2 GRUPS DEL TALLER I 4 PLACES DEL PROGRAMA AL MES