tallers i sessions

activitats fixes i monogràfics

El curs 21-22 es presenta amb un format més complet. Treballarem els 5 Yamas i 5 Niyamas de la tradició iòguica, els valors personals i universals que tota persona que vulgui practicar ioga hauria de conèixer i respectar.  No són normes morals ni de conducta, sinó valors que es proposen i suggereixen per a una pràctica més coherent. Cada mes en treballarem un a les classes regulars, i oferirem un taller relacionat amb el yama o niyama d'aquell mes. Una experiència enriquidora, segur. A part, durant tot el curs hi ha el grup de meditació setmanal, i els banys de so puntuals.

Grup de meditació

cada dimarts

de 7.00h a 7.30h

online via zoom
Tots els alumnes dels grups regulars de Props Estudi tenen accés, de forma gratuïta, a la meditació en directe de cada dilluns. Una trobada de mitja hora, online, amb la comoditat de casa teva, on acostem el cos a la postura meditativa, fem pranayama per a preparar la nostra respiració, i acabem amb una meditació de 15 minuts.

Si no ets alumne, també et pots afegir al nostre grup de meditació. Demana una sessió de prova, i si t'encaixa, pots accedir a les meditacions en directe  per 15€ al mes.


Bany de so exclusiu

dissabtes puntuals

matí d'11.00h a 12.30h

tarda de 18.00h a 19.30h

Imparteix Xavi Sorolla

www.profundacalma.com


Viu l'experiència sanadora d'un Bany de So molt particular, amb el suport del ioga restauratiu i gaudint de tractament individualitzat durant la sessió. Una proposta terapèutica, íntima, discreta, acollidora i profundament transformadora. 

En acabar, el Xavi ens proposa un acompanyament per a compartir i comentar l'experiència i prendre consciència d'allò que es consideri més significatiu. Una pràctica entre la sessió individual i la grupal.

Inclou: proposta restaurativa, concert vibracional, treball personal i cloenda amb infusió.


Dates curs 21-22

13 de novembre

26 de febrer

18 de juny

30€
L'auotoescolta a través del treball de psoes 

amb Aina Romagosa

23 d'octubre

de 10.00h a 12.00h

-ahimsa-

Taller monogràfic sobre el psoes, "el múscul de l'ànima".

Durant dues hores explorarem l'anatomia i la funció d'aquest important múscul, la seva ubicació, el seu paper en el nostre dia a dia, curiositats, exercicis i moviments per a alliberar-lo i relaxar-lo. El psoes (o per ser més exactes, el complex psoes ilíac) rep el nom de "múscul de l'ànima" ja que està profundament relacionat amb les nostres emocions i amb la manera que té el nostre cos de somatitzar-les.

El taller consta de dues parts. Una primera part teòrica per entendre'n la seva anatomia i funció, i una segona part pràctica, amb exercicis i treball de consciència corporal.

Aquest taller va dirigit tant a alumnes com a professors de ioga, ja que la part pràctica és un recull d'exercicis previs fàcil d'incorporar a una sessió d'asana.

El taller és presencial (possibilitat d'obrir-lo a online si hi ha prou persones interessades)

40€

Yoga y escritura

amb Beatriz Blumen

27 de novembre

de 10.00h a 12.00h

-satya-


En este taller trabajaremos con papel y boli para aprender a fluir tanto en nuestra esterilla como fuera de ella en paz y armonía. Encontrar además conexión con emociones, pensamientos, miedos, creencias... serán beneficios colaterales. Lo principal es que «la Verdad», como bien nos indica Satya, es muy poderosa y tiene gran fuerza cuando nos atrevemos a sentirla dentro y fuera.

¿Te sientes alineado contigo y con tu propósito? Te proponemos un espacio de conexión propia en el que encontrar respuestas, guía y escucha interna, utilizando la escritura, la meditación y el propio cuerpo como herramientas.

La meta del taller es encontrar claridad, limpiar y abrir camino hacia lo que el Ser necesita escuchando al cuerpo, a la mente y al corazón. Te llevarás herramientas, claridad e impulso para vivir todo eso de lo que tienes ganas. Tanto si tienes experiencia previa en yoga como si es la primera vez que oyes hablar del tema, eres bien recibido.

El taller es presencial con posibilidad de hacerlo online si hay personas interesadas

40€

Col.laboració amb La Marató

coral

19 de desembre

-asteya-


Aquest any, La Marató està dedicada a la salut mental. A Props Estudi oferirem un programa dedicat a la gestió emocional per recaptar fons i fer un donatiu. 

Pranayama

amb Aina Romagosa

22 de gener

11.00h a 12.30h

-brahmacharya-


Pranayama és un dels 8 passos del ioga que descriu el savi Patanjali en els Yoga Sutras, cap al S.III a.C., i ens parla del control de l'energia vital (el Prana) a través del treball de respiració. Aprendre a regular la teva respiració et permetrà modular el teu estat mental, anímic o físic a voluntat, aconseguint calma, energia, equilibri, força, concentració i, inclús, escalfar-te o refrescar-te segons les teves necessitats puntuals.

Et proposo un taller pràctic amb una introducció teòrica per contextualitzar. Desgranarem els diferents elements d'un pranayama, anirem progressivament treballant els elements, i farem una pràctica dels més simples als més avançats.

Degut a les restriccions per Covid, el taller serà 100% online via Zoom en directe. Necessitem treballar la respiració de forma àmplia i lliure, i l'ús de les mascaretes no ens ho permet. El format online és ideal per a aquest propòsit. La sessió s'enregistrarà i l'enviaré a totes les persones assistents. No es ven el taller sense assistència.

30€Yin yoga

amb Marta Figueras

19 de febrer

de 17.30h a 19.30h

-aparigraha-


APARIGRAHA, el 5è Yama, ens parla d'aprendre a DEIXAR ANAR. El consum continu que vivim en el nostre dia a dia provoca que no parem d'ACUMULAR. Acumulem coses materials però també tendim a consumir sense límits coneixements, informació, experiències,...tenim com una necessitat de voler estar en tot i voler saber-ho tot, oi? Aparigraha a mi em connecta molt amb el Minimalisme que ens parla de PRIORITZAR, d'aturar-nos abans de consumir (sigui el que sigui) i preguntar-nos: "realment necessito això?", "realment és important per mi?", "quin valor li dono?", "és coherent amb els meus valors i principis?".Aquest minimalisme també el podem portar un pas més enllà aplicant-ho als nostres pensaments (que segur que també en tenim massa, oi?). A través d'un treball meditatiu i d'observació segur que podem anar captant aquells pensaments que ja no ens serveixen, aquells patrons de pensament que volem deixar anar. Et proposo per tant, una pràctica de yin ioga molt meditativa on el focus serà explorar-te i qüestionar-te treballant la idea de deixar anar tot allò que sobra, tot allò que acumules. 

40€

Chakras i neteja energètica

amb Liana Hébrard

26 de març

d'11.00h a 13.00h

teoria, preguntes i pràctica

-saucha-


En este taller hablaremos del concepto de limpieza, Saucha, desde la filosofía del Yoga. Lo relacionaremos con la limpieza del cuerpo energético a través de un recorrido por los centros principales, los Chakras.

Repasaremos sus cualidades y características, enfocándonos después en conectar con ellos a través de la práctica de Yoga. Haremos una secuencia de Yin Yang, equilibrando dinamismo y quietud.

El propósito del taller es poder equilibrarte y limpiarte energéticamente, tanto si tienes experiencia previa como si es la primera vez que oyes hablar del tema, eres bien recibido! La energía es inteligente y nos guiará en este apasionante viaje a través de los Chakras.

40€Autopràctica a través de Surya Namaskar

amb Aina Romagosa

-santosha-

L'art de fer invertides

amb Sara Pons

14 de maig

-tapas-

Ioga no és ser flexible, ni fer postures avançades, ioga és creure en tu i comprovar que ets capaç de molt més del que t'imagines.

De vegades necessitem un canvi de perspectiva sortint de la nostra zona de confort.Això és el que ens proposarà la Sara aquestes dues hores. Una pràctica enfocada al treball d'invertides des de la consciència corporal, entenent i respectant els nostres patrons anatòmics utilitzant suports com blocs, cadires, rodes, aparells d'invertides, paret... per mica en mica anar-nos posant cap per avall.

Les invertides són una pràctica amb molts beneficis a nivell circulatori i mental, no obstant això, una pràctica mal executada pot portar a dolors i molèsties.
Treballarem observant com interrelacionen els nostres músculs per sostenir les postures i ens divertirem saltant, fluint i respirant.

40€


108 Salutacions al Sol

pendent 

19 de juny

-svadhiyaya

Cerimònies i rituals

amb Aina Romagosa

fi de curs

-isvara pranidhana-


Les places són limitades. Si vols reservar la teva, fes clic al botó de baix i envia'ns un missatge a través del formulari