tallers i sessions

activitats fixes i monogràfics

Amb el curs 22-23 vull convidar-vos a intal.lar i enfortir la vostra pràctica personal. ës per això que el grup de meditació serà obert i gratuït, i afegim una activitat mensual nova: els diumenges de Sâdhanâ, un espai per cultivar la teva pràctica de ioga i meditació. Seguim amb els tallers i monogràfics i, com cada any, els tres banys de so.  


1er trimestre

Grup de meditació

cada dilluns

de 7.00h a 7.30h

online via zoom
Tots els alumnes dels grups regulars de Props Estudi tenen accés, de forma gratuïta, a la meditació en directe de cada dilluns. Aquest curs, a més, ho obrim a tothom que hi estigui interessat, de forma gratuïta. Una trobada de mitja hora, online, amb la comoditat de casa teva, on acostem el cos a la postura meditativa, fem pranayama per a preparar la nostra respiració, i acabem amb una meditació de 15 minuts.


Cada dilluns

Activitat gratuïta

(cal inscripció)Bany de so

dissabtes puntuals

matí d'11.00h a 12.30h

tarda de 18.00h a 19.30h

Imparteix Xavi Sorolla

www.profundacalma.com


Viu l'experiència sanadora d'un Bany de So molt particular, amb el suport del ioga restauratiu i gaudint de tractament individualitzat durant la sessió. Una proposta terapèutica, íntima, discreta, acollidora i profundament transformadora. 

En acabar, el Xavi ens proposa un acompanyament per a compartir i comentar l'experiència i prendre consciència d'allò que es consideri més significatiu. Una pràctica entre la sessió individual i la grupal.

Inclou: proposta restaurativa, concert vibracional, treball personal i cloenda amb infusió.


Dates curs 22-23

8 d'octubre

11 de febrer

10 de juny

25€
Diumenges de Sâdhanâ 

amb Aina Romagosa

un diumenge cada mes

de 9.30h a 11.30h
Cada mes ens trobarem per a fer una Maha Sâdhanâ, una pràctica llarga, completa, sense pressa. Sâdhanâ és la pràctica espiritual mantinguda en el temps, és el que sosté el nostre camí de vida. Trobar un dia al mes per a fer-la junts i sense pressa, incloent pranayama i meditació, serà la manera que poc a poc la puguis anar instal.lant en la teva vida.


Primer trimestre:

23 d'octubre

27 de novembre

18 de desembre


Preu alumnes inscrits: 15€

Preu externs: 25€

Preu online: 18€


S'entrega ebook amb la seqüència treballada

Pranayama

amb Aina Romagosa

4 novembre

17.30h a 19.30h
Pranayama és un dels 8 passos del ioga que descriu el savi Patanjali en els Yoga Sutras, cap al S.III a.C., i ens parla del control de l'energia vital (el Prana) a través del treball de respiració. Aprendre a regular la teva respiració et permetrà modular el teu estat mental, anímic o físic a voluntat, aconseguint calma, energia, equilibri, força, concentració i, inclús, escalfar-te o refrescar-te segons les teves necessitats puntuals.

Et proposo un taller pràctic amb una introducció teòrica per contextualitzar. Desgranarem els diferents elements d'un pranayama, anirem progressivament treballant els elements, i farem una pràctica dels més simples als més avançats.


El taller es fa en format presencial i online


Preu presencial: 30€

Preu online: 25€
Les places són limitades. Si vols reservar la teva, fes clic al botó de baix i envia'ns un missatge a través del formulari