tallers i sessions

activitats fixes i monogràfics

Amb el curs 23-24 vull convidar-vos a intal.lar i enfortir la vostra pràctica personal. ës per això que el grup de meditació serà obert i gratuït, i afegim una activitat mensual nova: els diumenges de Sâdhanâ, un espai per cultivar la teva pràctica de ioga i meditació. Seguim amb els tallers i monogràfics i, com cada any, els tres banys de so.  


1er trimestre

Grup de meditació

dimecres de 6.45h a 7.15h

online via zoom
Tots els alumnes dels grups regulars de Props Estudi tenen accés, de forma gratuïta, a la meditació en directe de cada dilluns. Aquest curs, a més, ho obrim a tothom que hi estigui interessat, de forma gratuïta. Una trobada de mitja hora, online, amb la comoditat de casa teva, on acostem el cos a la postura meditativa, fem pranayama per a preparar la nostra respiració, i acabem amb una meditació de 15 minuts.


Activitat gratuïta

(cal registrar-se)


Bany de so

diumenge 29 d'octubre

matí d'11.00h a 12.30h

tarda de 18.00h a 19.30h

Imparteix Xavi Sorolla

www.xavisorolla.com


Viu l'experiència sanadora d'un Bany de So molt particular, amb el suport del ioga restauratiu i gaudint de tractament individualitzat durant la sessió. Una proposta terapèutica, íntima, discreta, acollidora i profundament transformadora. 

En acabar, el Xavi ens proposa un acompanyament per a compartir i comentar l'experiència i prendre consciència d'allò que es consideri més significatiu. Una pràctica entre la sessió individual i la grupal.

Inclou: proposta restaurativa, concert vibracional, treball personal i cloenda amb infusió.


Dates curs 23-24

29 d'octubre

 febrer

 juny

25€
Diumenges de Sâdhanâ 

amb Aina Romagosa

un diumenge cada mes

de 9.30h a 11.30hCada mes ens trobarem per a fer una Maha Sâdhanâ, una pràctica llarga, completa, sense pressa. Sâdhanâ és la pràctica espiritual mantinguda en el temps, és el que sosté el nostre camí de vida. Trobar un dia al mes per a fer-la junts i sense pressa, incloent pranayama i meditació, serà la manera que poc a poc la puguis anar instal.lant en la teva vida.

Preu alumnes inscrits: 15€

Preu externs: 25€

Preu online: 18€


S'entrega ebook amb la seqüència treballada

Monogràfic Psoas: 

 L'autoescolta a través del treball de psoas

amb Aina Romagosa

pendent de data


Durant dues hores explorarem l'anatomia i la funció d'aquest important múscul, la seva ubicació, el seu paper en el nostre dia a dia, curiositats, exercicis i moviments per a alliberar-lo i relaxar-lo. El psoes (o per ser més exactes, el complex psoes ilíac) rep el nom de "múscul de l'ànima" ja que està profundament relacionat amb les nostres emocions i amb la manera que té el nostre cos de somatitzar-les.

El taller consta de dues parts. Una primera part teòrica per entendre'n la seva anatomia i funció, i una segona part pràctica, amb exercicis i treball de consciència corporal.

Aquest taller va dirigit tant a alumnes com a professors de ioga, ja que la part pràctica és un recull d'exercicis previs fàcil d'incorporar a una sessió d'asana.

El taller és presencial.


40€


Les places són limitades. Si vols reservar la teva, fes clic al botó de baix i envia'ns un missatge a través del formulari