tallers i sessions

activitats fixes i monogràfics

El curs 21-22 es presenta amb un format més complet. Treballarem els 5 Yamas i 5 Niyamas de la tradició iòguica, els valors personals i universals que tota persona que vulgui practicar ioga hauria de conèixer i respectar.  No són normes morals ni de conducta, sinó valors que es proposen i suggereixen per a una pràctica més coherent. Cada mes en treballarem un a les classes regulars, i oferirem un taller relacionat amb el yama o niyama d'aquell mes. Una experiència enriquidora, segur. A part, durant tot el curs hi ha el grup de meditació setmanal, i els banys de so puntuals.

Grup de meditació

cada dilluns

de 6.45h a 7.15h

online via zoom
Tots els alumnes dels grups regulars de Props Estudi tenen accés, de forma gratuïta, a la meditació en directe de cada dilluns. Una trobada de mitja hora, online, amb la comoditat de casa teva, on acostem el cos a la postura meditativa, fem pranayama per a preparar la nostra respiració, i acabem amb una meditació de 15 minuts.

Si no ets alumne, també et pots afegir al nostre grup de meditació. Demana una sessió de prova, i si t'encaixa, pots accedir a les meditacions en directe  per 15€ al mes.


Bany de so exclusiu

dissabtes puntuals

matí d'11.00h a 12.30h

tarda de 18.00h a 19.30h

Imparteix Xavi Sorolla

www.profundacalma.com


Viu l'experiència sanadora d'un Bany de So molt particular, amb el suport del ioga restauratiu i gaudint de tractament individualitzat durant la sessió. Una proposta terapèutica, íntima, discreta, acollidora i profundament transformadora. 

En acabar, el Xavi ens proposa un acompanyament per a compartir i comentar l'experiència i prendre consciència d'allò que es consideri més significatiu. Una pràctica entre la sessió individual i la grupal.

Inclou: proposta restaurativa, concert vibracional, treball personal i cloenda amb infusió.


Dates curs 21-22

13 de novembre

26 de febrer

18 de juny
L'auotoescolta a través del treball de psoas 

amb Aina Romagosa

23 d'octubre

-ahimsa-

Yoga y escritura

amb Beatriz Blumen

27 de novembre

-satya-

Col.laboració amb La Marató

coral

19 de desembre

-asteya-


Aquest any, La Marató està dedicada a la salut mental. A Props Estudi oferirem un programa dedicat a la gestió emocional per recaptar fons i fer un donatiu. 

Pranayama

amb Aina Romagosa

22 de gener

-brahmacharya-

Yin yoga

amb Marta Figueras

19 de febrer

-aparigraha-

Chakras i neteja energètica

amb Liana Hébrard

26 de març

-saucha-

Autopràctica a través de Surya Namaskar

amb Aina Romagosa

22 d'abril

-santosha-

L'art de fer invertides

amb Sara Pons

21 de maig

-tapas-

Ioga no és ser flexible, ni fer postures avançades, ioga és creure en tu i comprovar que ets capaç de molt més del que t'imagines.

De vegades necessitem un canvi de perspectiva sortint de la nostra zona de confort.Això és el que ens proposarà la Sara aquestes dues hores. Una pràctica enfocada al treball d'invertides des de la consciència corporal, entenent i respectant els nostres patrons anatòmics utilitzant suports com blocs, cadires, rodes, aparells d'invertides, paret... per mica en mica anar-nos posant cap per avall.

Les invertides són una pràctica amb molts beneficis a nivell circulatori i mental, no obstant això, una pràctica mal executada pot portar a dolors i molèsties.
Treballarem observant com interrelacionen els nostres músculs per sostenir les postures i ens divertirem saltant, fluint i respirant.


108 Salutacions al Sol

pendent 

19 de juny

-svadhiyaya

Cerimònies i rituals

amb Aina Romagosa

fi de curs

-isvara pranidhana-


Les places són limitades. Si vols reservar la teva, fes clic al botó de baix i envia'ns un missatge a través del formulari