Presentació del llibre Yoga para alejarnos del dolor, de Mireia Coma-Cros


18 de novembre, 18.30h


Em fa molta il.lusió presentar-vos la Mireia Coma-Cros, professora de yoga especialitzada en ioga terapèutic. Ens vam conèixer a la formació de professorat, i mentre jo m'especialitzava en ioga restauratiu, ella es va formar als Estats Units en ioga terapèutic per a persones en tractament oncològic.
Compromesa a acostar els beneficis del ioga a aquells que més el necessiten, col·labora contínuament amb diferents projectes en entorns sanitaris per a promoure el ioga com a pràctica integrativa. Actualment ofereix també classes setmanals de ioga per a persones en tractament oncològic i malalties cròniques a la Fundació Oncolliga i Fundació Salut Plus, respectivament, havent realitzat centenars de sessions a persones en aquesta situació.
La Mireia ha escrit un llibre que sé que us pot interessar molt. Yoga para alejarnos del dolor (Ed. Arpa) és, com diu ella mateixa, una guia per a integrar el ioga en la nostra vida, per prevenir i alleujar el dolor físic, psicològic i emocional.
Tenim la sort de tenir-la a l'estudi el divendres 18 de novembre a les 18.30h. Farem una xerrada distesa, desgranant les diferents parts del llibre, intercanviant experiències, i al final ens regalarà una petita pràctica de respiració conscient. La trobada durarà una hora i quart aproximadament.
Portarà llibres per a que el podeu comprar i que us el signi si voleu.
L'activitat és gratuïta, però com que l'espai és limitat i s'han esgotat les places presencials, obrim l'espai online i farem la xerrada en directe via zoom. Si vols rebre l'enllaç i participar en directe de la xerrada, registra't. Si vols estar a la llista d'espera per una plaça al presencial, indica-ho a la darrera casella.


Amb moltes ganes de veure't a la presentació!


LA INFORMACIÓ QUE ENS DÓNES ACTUALITZA LA BASE DE DADES DE LA NOSTRA NEWSLETTER. SEMPRE ET POTS DONAR DE BAIXA. GRÀCIES