Com començar a practicar ioga?

Mini curs Bases del hatha ioga


Qualsevol persona pot respirar, per tant qualsevol persona pot practicar ioga"

T.K.V. Desikachar 


Fa temps que vols provar el ioga però no saps per on començar? 

Estàs farta del s vídeos de Youtube perquè no entens el que et diuen, et fa por fer-te mal i vols algú que t'acompanyi en els inicis?

Et proposo un curs de 4 classes el mes de setembre, on treballarem els fonaments del hatha ioga: la respiració, les principals 30 asanes (postures), els conceptes bàsics i l'execució amb suports. Posarem focus en l'alineació restaurativa i l'ús de suports, presentant-vos el mètode que fem servir a Props Estudi per a arribar a l'espai més profund del teu cos i treballar-lo des de dins. 

Un mini curs pensat per a aquelles persones que volen començar a fer ioga per gaudir de tots els beneficis, però que encara no han trobat la forma de començar. Per a aquelles persones que han tingut un contacte tímid amb el ioga però volen que formi part de la seva rutina setmanal.

Si tenies pensat començar a fer ioga el curs vinent però tens dubtes perquè no coneixes gens aquest sistema, aquest mini curs és per a tu! 8 hores repartides en 4 dies per conèixer les bases del hatha ioga i poder començar el curs amb confiança i seguretat.

Els grups són reduïts amb atenció i seguiment individualitzats. Només 7 places. El material per a la practica està inclòs i t'entreguem un dossier amb tota la teoria.

Tria el teu horari: grup matins de 9.30h a 11.30h o grup tardes de 17.30h a 19.30h els dies 1, 2, 3 i 4 de setembre.

Quatre sessions de dues hores. Preu: 75€


INSCRIPCIONS OBERTES

Omple el formulari i et trucarem!


LA INFORMACIÓ QUE ENS DÓNES ACTUALITZA LA BASE DE DADES DE LA NOSTRA NEWSLETTER. SEMPRE ET POTS DONAR DE BAIXA. GRÀCIES