Diagrama lunar

28.01.2021

El diagrama lunar és una meravellosa eina, útil en el teu camí de creixement personal. Per a les dones en edat fèrtil, a més, és un instrument únic per visualitzar amb un cop d'ull la nostra ciclicitat. Però aquest diagrama no és només per a dones en edat fèrtil. Tots som cíclics, i recollir la teva informació en aquest suport, t'ajudarà a conèixer-te i reconèixer-te millor.

El dia comencis a recollir dades, fixa't en els aspectes físics, mentals, emocionals i espirituals. Et recomano almenys tres mesos seguits de recollida diària de dades, això et permetrà conèixer els teus cicles, t'ajudarà a gestionar el que t'arribi, des d'una major comprensió, tranquil·litat, consciència i amor.

Anota el mes a cada diagrama que facis servir. Comença per la secció marcada amb una fletxa. A la part exterior del cercle anota el dia del mes. Les esferes petites del centre són per a que hi dibuixis la fase de la lluna. Els espais entremig els pots gestionar al teu gust.

Divideix el diagrama com més t'agradi, fes servir icones, paraules clau o colors. A continuació pots trobar alguns exemples que et proposo d'anotar. Espero que et serveixi.

Aspectes físics:

-Menstruació i ovulació

-Alimentació

-Energia

-Hores de son

-Pes

-Activitat sexual

Aspectes emocionals:

-Sociabilitat

-Cor

-Sensibilitat

-Autoestima

-Trista, alegre, amb por, ira...

Aspectes mentals:

-Capacitat de programar

-Concentració

-Creativitat

-Expressió

-Comunicació

Aspectes espirituals:

-Et sents connectada

-Percepcions

-Sincronies

-Somnis reveladors, recurrents...

-Rituals

-Meditació