Tallers i sessions

Sessió de ioga restauratiu amb Backmitra®

dissabte 29 de desembre de 10.00h a 12.00h

Preu: 20€ (17€ alumnes inscrits)

Has normalitzat el dolor? Troba el silenci a la teva columna amb una sessió especial per acabar l'any. Dues hores de ioga restauratiu pensades per allunyar les tensions i carregar-te d'energia per l'any que comença.

El treball amb Backmitra® afavoreix una postura més higiènica. Si pateixes mal d'esquena, alliberaràs rigidesa i milloraràs la flexibilitat i la mobilitat. Aquesta meravellosa eina afavoreix l'espai intern i la respiració conscient amb un treball de dins cap a enfora, involucrant la musculatura profunda per a obtenir un millor alineament postural.

Taller de Lota i Pranayama

dissabte 12 de gener de 10.00h a 11.30h

Preu: 15€ (12€ alumnes inscrits)
Pots portar la teva Lota o comprar-la a Props Estudi (19€)

Et proposo un taller doble: aprendre a utilitzar la Lota per a convertir-la en un hàbit saludable, i realitzar una pràctica completa de Pranayama. 

A la primera part del taller t'ensenyo com utilitzar la Lota dins la pràctica de Jala Neti i Nassi, la neteja de les fosses nasals. Si tens Lota, porta-la, i si en vols una, la pots encarregar quan reservis la plaça pel taller. Si no vols fer la pràctica de Jala Neti, també pots assistir al taller.

Connecta d'una manera més profunda amb la teva respiració en un taller per a tots els nivells.


Bany de so amb Xavi Sorolla 

dissabte 9 de febrer a les 11.00h 

Preu: 15€ (12€ alumnes inscrits)

Concert meditatiu amb gongs, tambors, bols tibetans, bols de quars i altres instruments sanadors. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.Aquests sons tenen la virtut de modificar l'estat de la nostra consciència de forma instantània, d'alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i connectar amb la nostra essència.

Imparteix Xavi Sorolla de www.profundacalma.com