Tallers i sessions

tardor

Xerrada gratuïta: la teràpia transpersonal i la sonoteràpia aplicades a sessions individuals

dissabte 21 de setembre d'11.00h a 13.00h


La teràpia transpersonal (més enllà de la persona), tot i que és poc coneguda, és la branca més evolucionada de la psicologia tradicional, i és una eina de transformació a nivell energètic, espiritual i emocional.

El terapeuta acompanya el pacient a redescobrir-se a través de l'amor i l'expansió de la consciència, tot caminant cap a la seva pròpia identitat essencial, cap a l'interior de cadascú, amb totes les conseqüències sanadores. Cada crisi la prenem com a una oportunitat de transformació.

Les sessions s'acompanyen de sonoterapia, que ajuda al pacient a elevar la seva freqüència vibratòria, a relaxar-se, a entrar en estats de pau, calma profunda, amor, connexió amb la veritat i a deixar-se portar pel so, entrant en estats profunds meditatius. 

El principi de ressonància diu: una vibració amb major intensitat i harmonia contagia a les més difuses i poc saludables.

Eleva la teva vibració!


Imparteix Albert Iglesias

Taller Yin ioga 

tardor

dissabte 12 d'octubre de 10.00h a 12.00h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats) 

La tardor és un moment de transició entre el moviment continu de l'estiu i la quietud total de l'hivern. Ens inspira a deixar anar allò que ja no ens serveix. Les hores de llum es fan curtes, les temperatures baixen, les fulles cauen,...tot ens porta a un voler anar cap endins.

En Medicina Tradicional Xinesa, aquesta època es relaciona amb l'element Metall i amb els meridians dels pulmons (funció respiratòria) i intestí gros (funció d'eliminació). En aquest taller de yin ioga treballarem totes aquestes idees. Mantindrem passivament les postures entre 3 i 5 minuts per estimular els meridians corresponents i així afavorir el bon funcionament d'aquests òrgans tan importants en aquesta època.


Imparteix Marta Figueras

Bany de so amb Xavi Sorolla 

dissabte 19 d'octubre a les 11.00h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)

Concert meditatiu amb gongs, tambors, bols tibetans, bols de quars i altres instruments sanadors. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.Aquests sons tenen la virtut de modificar l'estat de la nostra consciència de forma instantània, d'alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i connectar amb la nostra essència.


Imparteix Xavi Sorolla de www.profundacalma.com

Sessió matinal XL de ioga

diumenge 17 de novembre de 10.00h a 12.00h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)

Arriba el moment de fer neteja i alliberar l'organisme de tòxics, residus i acumulacions. És el moment de deixar que el cos vagi tornant a la normalitat poc a poc, i t'ofereixo una pràctica completa de dues hores amb pranayama, moviment somàtic, postures que activin el teu cos i l'estirin. Practicarem salutacions al sol i acabarem amb una estona de meditació. Una sessió XL per donar la benvinguda a la tardor. Aquesta vegada farem el taller un diumenge al matí, el dia 22 de setembre, donant pas al solstici de tardor.Imparteix Aina Romagosa