Tallers i sessions

hivern

Bany de so


17 de gener 

de 20.00h a 21.30h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)


Concert meditatiu amb gongs, tambors, bols tibetans, bols de quars i altres instruments sanadors. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.Aquests sons tenen la virtut de modificar l'estat de la nostra consciència de forma instantània, d'alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i connectar amb la nostra essència.

Imparteix Xavi Sorolla

www.profundacalma.com

Vespre XL de ioga


31 de gene

de 19.00h a 21.30h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)


Us proposo una sessió llarga, sense pressa, on combinar el ioga restauratiu amb el hatha més dinàmic, pranayama i meditació. Un espai on aprofundir en les postures més clàssiques i on descobrir postures més desconegudes. Combinarem moments de taller, per aprendre a construïr bé des de la base, amb seqüències més dinàmiques on posar en pràctica el que hagis après. Una classe per disfrutar, per acomiadar la setmana i el mes.  Una sessió XL, aquesta vegada  un divendres al vespre. 

Imparteix Aina Romagosa

Xerrada i meditació


7 de febrer

de 19.00h a 21.30h


Activitat gratuïta


Ens fa molta il.lusió compartir un divendres amb el Julián Peragón, que ens presentarà el seu llibre Meditación Síntesis, on desgrana de forma ordenada i entenedora el recorregut per aconseguir una pràctica meditativa constant i enriquidora. Tindrem la sort de gaudir d'una meditació amb ell, coneixent quins són els passos bàsics a tenir en compte per iniciar-nos en aquest art. 

Julián Peragón, formador de professors de ioga i meditació des de fa més de 20 anys, és també professor i tutor de l'asignatura de Ioga al Màster de Relaxació, Meditació i Mindfulness de la Universitat de Barcelona. Membre fundador de la federació estatal d'entitats formatives de  Yoga, FEDEFY i membre fundador de la Federació Catalana de Ioga.


Imparteix Julián Peragón

www.yogasintesis.comTaller Moviment conscient


16 de febrer

 d' 11.00h a 12.30h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats) 


Segona entrega del taller de Moviment conscient, amb nova rutina i nou enfoc. Si et va agradar la primera, no et perdis aquesta edició. Si et vas quedar sense plaça, aquesta és la teva oportunitat. Una sessió on es treballen els 5 aspectes fonamentals del moviment: agilitat, flexibilitat, força, coordinació i equilibri. Explorem el moviment del nostre cos a través de la fusió de diverses pràctiques, combinant elements de la dansa, les arts marcials, el ioga i altres arts terapèutiques.

Volem empoderar a persones de totes les mides, edats i formes per connectar d'una manera conscient, segura i sense prejudicis amb les capacitats físiques del cos, però també amb les de la ment, les emocions i l'esperit.

Al taller reflexionarem sobre la nostra relació amb el moviment, farem una sessió guiada de moviment conscient i acabarem amb ioga restauratiu.

Imparteix Anna Boladeras

les places són limitades en tots els tallers - és imprescindible la reserva prèvia