Tallers i sessions

estiu

Curs d'iniciació al Hatha ioga

dimecres
3, 10, 17, 24 i 31 de juliol (horari a determinar)


Preu: 70€
inclou material i matrícula 

Fa temps que vols provar el ioga però no saps per on començar? Et proposo un curs de 5 classes el mes de juliol, on treballarem els fonaments del hatha ioga: la respiració, les principals asanes (postures), els conceptes bàsics i l'execució amb suports. Posarem focus també al ioga restauratiu, presentant-vos el mètode que fem servir a Props estudi per a arribar a l'espai més profund del teu cos i treballar-lo des de dins.

5 sessions d'una hora i mitja, tots els dimecres de juliol.

Els grups són reduïts amb atenció i seguiment individualitzats. 

Places limitades


Imparteix Aina Romagosa 

Sessió matinal XL de ioga

dissabte a confirmar 


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)

El cos ha estat en mode repòs tot l'hivern, emmagatzemant energia i escalfor per afrontar els dies freds. És el moment de deixar que el cos vagi despertant poc a poc, i t'ofereixo una pràctica completa de dues hores amb pranayama, moviment somàtic, postures que activin el teu cos i l'estirin. Practicarem salutacions al sol i acabarem amb una estona de meditació. Una sessió XL per donar la benvinguda a la primavera. 

Imparteix Aina Romagosa

Bany de so amb Xavi Sorolla 

dissabte a confirmar


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)

Concert meditatiu amb gongs, tambors, bols tibetans, bols de quars i altres instruments sanadors. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.Aquests sons tenen la virtut de modificar l'estat de la nostra consciència de forma instantània, d'alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i connectar amb la nostra essència.


Imparteix Xavi Sorolla de www.profundacalma.com