Tallers i sessions

tardor

Sessió matinal XL de ioga

diumenge 17 de novembre de 10.00h a 12.00h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)

NO QUEDEN PLACES

Arriba el moment de fer neteja i alliberar l'organisme de tòxics, residus i acumulacions. És el moment de deixar que el cos vagi tornant a la normalitat poc a poc, i t'ofereixo una pràctica completa de dues hores amb pranayama, moviment somàtic, postures que activin el teu cos i l'estirin. Practicarem salutacions al sol i acabarem amb una estona de meditació. Una sessió XL, aquesta vegada  un diumenge al matí.

Imparteix Aina Romagosa

Taller Moviment conscient

diumenge 24 de novembre d'11.00h a 13.00h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats) 

NO QUEDEN PLACES

Us oferim una nova activitat, Moviment conscient, on es treballen els 5 aspectes fonamentals del moviment: agilitat, flexibilitat, força, coordinació i equilibri. Explorem el moviment del nostre cos a través de la fusió de diverses pràctiques, combinant elements de la dansa, les arts marcials, el ioga i altres arts terapèutiques.

Volem empoderar a persones de totes les mides, edats i formes per connectar d'una manera conscient, segura i sense prejudicis amb les capacitats físiques del cos, però també amb les de la ment, les emocions i l'esperit.

Al taller reflexionarem sobre la nostra relació amb el moviment, farem una sessió guiada de moviment conscient i acabarem amb ioga restauratiu.

Imparteix Anna Boladeras

Taller Cuid-Arte

dissabte 30 de novembre de 10.30h a 12.30h


Preu: aportació voluntària 
(recaptació totalment destinada a l'associació Artepaliativo)

NO QUEDEN PLACES

Acostumes a posar les necessitats dels altres per davant de les teves? Tendeixes a cuidar més dels altres que de tu mateix/a? Tens a alguna persona gran, petita o depenent a càrrec teu?

En aquest taller oferim un espai de connexió amb tu mateixa i amb l'autocura de les pròpies necessitats. Una forma de recordar que és allò que ens fa bé i que a vegades oblidem.

Treballarem a través de l'expressió artística, aplicant diverses eines, com el moviment del cos, la imaginació, la creativitat, la pintura, l'escriptura, el collage, materials diversos... per tal de dedicar-nos una estona al moment present.

No fa falta tenir nocions artístiques ni és un taller de treballs manuals on la finalitat és fer alguna cosa bonica. No patiu, ja que l'art només servirà de vehicle per a fer aflorar aquelles emocions, pensaments i sentiments que a vegades són difícils de posar en paraules.

Us convidem a que ens acompanyeu persones de totes les edats, situacions i contextos diversos. Serà bonic poder crear un espai d'autocura on també intentarem fer-nos costat com a grup sense judicis i amb molt de respecte.

Imparteix Silvia Fernandez