Tallers i sessions

JULIOL

Taller de Backmitra® i moviment somàtic


4 de juliol de 10.00h a 12.00h


Preu: 18€
(15€ alumnes matriculats)


Et proposem un taller per a deixar anar la rigidesa i el cansament de l'esquena, restaurant la capacitat de relaxació del cos, renovant la relació amb la columna, buscant una sensació d'alliberament. En aquest taller experimentaràs el treball de pressió, la importància de respiració, la creació de més espai intervertebral i la millora en la capacitat per a relaxar-te.

Trobaràs alleujament de molèsties o dolors, connectaràs amb el sistema nerviós parasimpàtic i la resposta de relaxació, aconseguint una profunda relaxació de la ment.

Aporta flexibilitat i lleugeresa en coll, espatlles i pelvis, obertura del pit, permetent un millor ús dels pulmons i facilitat en la respiració.

També és un suport en condicions especials com a lesions per esforç repetitiu, tendinitis a coll, escoliosi, ciàtica.Imparteix Aina Romagosa

Taller de Disciplina 

Positiva


10 de juliol de 18.00h a 20.00h


Preu: 18€ 
(15€ alumnes matriculats) 


Després de tres mesos de confinament, les relacions familiars, sobretot d'aquelles famílies amb nens petits, s'han vist molt desgastades. La incertesa, la por, la convivència 24 hores, el teletreball, etc, ens han deixat sense energia i sense eines de gestió familiar. Et proposem una sessió-taller amb l'Anna Petit per ajudar a recuperar l'autoestima de la nostra família a través de la Disciplina positiva. Educar bonic és possible! L'Anna ens parlarà sobre criança respectuosa i conscient i ens donarà estratègies per fugir dels crits, els xantatges i els càstigs.
Imparteix Anna Petit

L'escoleta

Bany de So exclusiu


18 de juliol 

matí d'11.00h a 12.30h o tarda de 18.00h a 19.30h


Preu: 30€ 
(27€ alumnes matriculats)


Bany de so exclusiu, amb Xavi Sorolla.

Viu l'experiència sanadora d'un Bany de So molt particular, amb el suport del ioga restauratiu i gaudint de tractament individualitzat durant la sessió. Una proposta terapèutica, íntima, discreta, acollidora i profundament transformadora. Una pràctica entre la sessió individual i la grupal.

Inclou: proposta restaurativa, concert vibracional, treball personal i cloenda amb infusió freda.

Aforament limitat a 7 persones
Imparteix Xavi Sorolla

www.profundacalma.com

les places són limitades en tots els tallers - és imprescindible la reserva prèvia