tallers i sessions

GRUP DE MEDITACIÓ

cada dilluns a les 6.45h 

online

demana informacióTots els alumnes de Props Estudi tenen accés, de forma gratuïta, a la meditació en directe de cada dilluns. Una trobada de mitja hora, online, on preparem el cos per a la postura meditativa, fem pranayama per a preparar la nostra respiració, i fem una meditació en silenci de 15 minuts.

Pots accedir a una sessió de prova, i si t'encaixa, entrar a formar part del grup per 18€ al mes.

Taller d'invertides

12 de juny de 10.00h a 12.00h

presencial

45€De vegades necessitem un canvi de perspectiva sortint de la nostra zona de confort.Això és el que ens proposarà la Sara aquestes dues hores. Una pràctica enfocada al treball d'invertides des de la consciència corporal, entenent i respectant els nostres patrons anatòmics utilitzant suports com blocs, cadires, rodes, aparells d'invertides, paret... per mica en mica anar-nos posant cap per avall.

Bany de so

17 de juliol

sessió matí: 11h a 12.30h

sessió tarda: 18h a 19.30h

30€


Viu l'experiència sanadora d'un Bany de So molt particular, amb el suport del ioga restauratiu i gaudint de tractament individualitzat durant la sessió. Una proposta terapèutica, íntima, discreta, acollidora i profundament transformadora. En acabar, el Xavi ens proposa un acompanyament per a compartir i comentar l'experiència i prendre consciència d'allò que es consideri més significatiu. Una pràctica entre la sessió individual i la grupal.

Inclou: proposta restaurativa, concert vibracional, treball personal i cloenda amb infusió freda.


Taller onine dhipopressius

pròximament

semipresencial

50€

les places són limitades en tots els tallers - és imprescindible la reserva prèvia