Tallers i sessions

primavera

Xerrada: Nutrició conscient, amb Sílvia Amézcua

dissabte
16 de març a les 11.00h


Gratuït (cal reservar plaça)

Saps que el que menges té una relació directe amb l'estat de salut? Símptomes com mal de cap, dolors musculars i articulars, gasos, acidesa, restrenyiment, dolors menstruals, al·lèrgies, malalties autoimmunes, problemes de pell, falta d'energia, trastorns del son, tensió arterial elevada, etc..., poden millorar i molt si aconsegueixes cuidar la manera de menjar.
Revisem l'alimentació per ser-ne conscients? Què menjaven els nostres avantpassats? Cal generar els canvis que el cos ens demana, per millorar el benestar, la salut i l'estat d'ànim.


Imparteix Sílvia Amézcua, infermera i PNI

Sessió matinal XL de ioga

dissabte
6 d'abril de 10h a 12h 


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)

El cos ha estat en mode repòs tot l'hivern, emmagatzemant energia i escalfor per afrontar els dies freds. És el moment de deixar que el cos vagi despertant poc a poc, i t'ofereixo una pràctica completa de dues hores amb pranayama, moviment somàtic, postures que activin el teu cos i l'estirin. Practicarem salutacions al sol i acabarem amb una estona de meditació. Una sessió XL per donar la benvinguda a la primavera. 

Imparteix Aina Romagosa

Bany de so amb Xavi Sorolla 

dissabte 

11 de maig a les 11.00h


Preu: 15€ 
(12€ alumnes matriculats)

Concert meditatiu amb gongs, tambors, bols tibetans, bols de quars i altres instruments sanadors. Sons harmonitzadors que redueixen les nostres tensions i provoquen una confortable sensació de serenitat. Sons regeneradors que proporcionen equilibri i ens reconnecten amb la nostra capacitat de sentir-nos en pau.Aquests sons tenen la virtut de modificar l'estat de la nostra consciència de forma instantània, d'alliberar-nos del torrent de pensaments de la nostra ment, i connectar amb la nostra essència.Imparteix Xavi Sorolla de www.profundacalma.com