Taller de Pranayama 

22 de gener de 2022 a les 11.00h


Pranayama és un dels 8 passos del ioga que descriu el savi Patanjali en els Yoga Sutras, cap al S.III a.C., i ens parla del control de l'energia vital (el Prana) a través del treball de respiració. Aprendre a regular la teva respiració et permetrà modular el teu estat mental, anímic o físic a voluntat, aconseguint calma, energia, equilibri, força, concentració i, inclús, escalfar-te o refrescar-te segons les teves necessitats puntuals.

 Et proposo un taller pràctic amb una introducció teòrica per contextualitzar. Desgranarem els diferents elements d'un pranayama, anirem progressivament treballant els elements, i farem una pràctica dels més simples als més avançats.

Degut a les restriccions per Covid, el taller serà 100% online via Zoom en directe. Necessitem treballar la respiració de forma àmplia i lliure, i l'ús de les mascaretes no ens ho permet. El format online és ideal per a aquest propòsit. La sessió s'enregistrarà i l'enviaré a totes les persones assistents. No es ven el taller sense assistència.


Dissabre 22 de gener, d'11.00h a 12.30h
Preu: 30€


 Pots inscriure't en el formulari que trobaràs tot seguit. Per dubtes, consultes o preguntes pots fer servir la caixeta de MISSATGE.

Amb ganes de trobar-te el dia 22. Ens veiem a la pantalla.LA INFORMACIÓ QUE ENS DÓNES ACTUALITZA LA BASE DE DADES DE LA NOSTRA NEWSLETTER. SEMPRE ET POTS DONAR DE BAIXA. GRÀCIES