Aina

Em dic Aina Romagosa, sóc practicant de ioga des de fa més de 10 anys i professora acreditada per l'AEPY. El meu primer contacte amb aquest art mil·lenari va ser amb l'estil de B.K.S. Iyengar, i més tard conec i començo a practicar hatha ioga. Després d'un temps de pràctica, sento la necessitat d'anar més enllà en els coneixements del ioga, d'aprofundir i trobar resposta més enllà de l'aspecte físic de la pràctica. La vida em porta als centres de formació de Carlos Claramunt i començo el professorat amb el meu mestre, Krishna Piyush, l'any 2015. Ell m'ha obert la ment i el cor per seguir descobrint el meu camí, i en aquest camí ha aparegut el ioga restauratiu. M'he format amb la Marta Puig, de Zonaioga, una jove professional del ioga terapèutic i restauratiu formada a Mèxic. També sóc professora acreditada de Backmitra®, una eina meravellosa que et farà reconnectar amb la teva esquena.

Segueixo en constant formació, aprenent noves tècniques i aprofundint en aspectes com l'anatomia, la filosofia hindú, l'ús de suports... Sempre buscant nous referents, he fet cursos amb la Julia Zatta, el Jorge Caballero,  l'Andy Sotto i l'Arjuna, creador de Virayoga.

Vaig obrir Props Estudi l'any 2018, amb la idea d'oferir un espai on connectar amb el teu cos i la teva ment, un espai on dedicar-te temps, on sanar. El meu lema: troba aquí un espai on créixer quan ja has crescut.

Namasté

 

L'estudi

Props Estudi és un espai de ioga i meditació petit i íntim. Les classes són aptes per a tots els nivells, acostant el ioga a les persones que ho proven per primera vegada o fent-lo més profund per a aquells que ja tenen més pràctica. Comptem amb molt material per fer que les postures s'adaptin a tu, i no a l'inversa. El teu cos se sent segur, oferint un escenari de protecció per a que es relaxi i pugui beneficiar-se de tots els efectes que una pràctica completa t'ofereix. A Props Estudi treballem de forma integral el cos, la ment i l'esperit. Creiem en un ioga holístic, que no només es focalitzi en l'aspecte físic, sinó que vagi més enllà i es converteixi en un camí per al creixement personal.


Col.laboren:

Sílvia Amézcua

Em dic Sílvia Amézcua i sóc infermera i psiconeuroimmunòloga.

Busques una visió integral de la salut ?

Si pateixes de molèsties digestives, migranyes, malalties autoimmunes, problemes hormonals, de pell, obesitat... Et puc ajudar a transformar la salut i millorar la qualitat de vida adquirint hàbits saludables, integrant alimentació, descans, gestió de les emocions i exercici físic.

Instagram @sia.reinicia

Anna Posas

La primera riquesa és la teva salut i la de la teva filla o fill. Com a mare t'animo a que vinguis a provar una classe, ara és el moment!!!

Em dic Anna Posas, i sóc professora de ioga, educadora infantil i mare de dues nenes. Ofereixo les classes de ioga embaràs a Props Estudi.

Aquestes classes són molt més que ioga, ja que a banda de la meva formació com a professora de ioga amb el Julián Peragón de Yoga Síntesis, també he fet tallers del mètode "Parir en movimiento" de Blandine Calais-Germain, i és per això que les meves classes inclouen preparació per a l'embaràs, part i postpart, tant a nivell físic com mental i emocional.