Aina

Em dic Aina Romagosa, sóc practicant de ioga des de fa més de 10 anys i professora acreditada per l'AEPY. El meu primer contacte amb aquest art mil·lenari va ser amb l'estil de B.K.S. Iyengar, i més tard conec i començo a practicar hatha ioga. Després d'un temps de pràctica, sento la necessitat d'anar més enllà en els coneixements del ioga, d'aprofundir i trobar resposta més enllà de l'aspecte físic de la pràctica. La vida em porta als centres de formació de Carlos Claramunt i començo el professorat amb el meu mestre, Krishna Piyush, l'any 2015. Ell m'ha obert la ment i el cor per seguir descobrint el meu camí, i en aquest camí ha aparegut el ioga restauratiu. M'he format amb la Marta Puig, de Zonaioga, una jove professional del ioga terapèutic i restauratiu formada a Mèxic. També sóc professora acreditada de Backmitra®, una eina meravellosa que et farà reconnectar amb la teva esquena.

Segueixo en constant formació, aprenent noves tècniques i aprofundint en aspectes com l'anatomia, la filosofia hindú, l'ús de suports... Sempre buscant nous referents, he fet cursos amb la Julia Zatta, el Jorge Caballero,  l'Andy Sotto i l'Arjuna, creador de Virayoga.

 

Sílvia

Em dic Sílvia Amézcua i sóc Infermera i psiconeuroimmunòloga.

Busques una visió integral de la salut ?

Si pateixes de molèsties digestives, migranyes, malalties autoimmunes, problemes hormonals, de pell, obesitat... Et puc ajudar a transformar la salut i millorar la qualitat de vida adquirint hàbits saludables, integrant alimentació, descans, gestió de les emocions i exercici físic.

Visito el primer dimecres de cada mes. Demana hora a través del formulari de contacte o trucant al 658 330 187.

Segueix-me a Instagram @sia.reinicia

L'estudi

Props Estudi és un espai de ioga i meditació petit i íntim. Les classes són aptes per a tots els nivells, acostant el ioga a les persones que ho proven per primera vegada o fent-lo més profund per a aquells que ja tenen més pràctica. Comptem amb molt material per fer que les postures s'adaptin a tu, i no a l'inversa. El teu cos se sent segur, oferint un escenari de protecció per a que es relaxi i pugui beneficiar-se de tots els efectes que una pràctica completa t'ofereix.

 

Com són les nostres classes

A Props Estudi treballem de forma integral el cos, la ment i l'esperit. Creiem en un ioga holístic, que no només es focalitzi en l'aspecte físic, sinó que vagi més enllà i es converteixi en un camí per al creixement personal.

 

Hatha ioga amb suports

La sessió consta d'una meditació per calmar la ment i preparar-la per a la classe; una preparació vertebral i respiratòria per escalfar musculatura i articulacions; una proposta d'asanes (postures) amb variants per a tots els nivells; i finalment una relaxació per a integrar tots els beneficis de les asanes.

Ioga resturatiu

T'ajudarà si pateixes hèrnies discals, lesions de menisc, dolors d'esquena, artritis, artrosi, ciàtica, fatiga, depressions lleus, mala postura i altres dolències. El ioga restauratiu treballa a nivell del sistema nerviós, relaxant-lo per a que sigui receptiu a l'hora de treballar


Ioga adaptat

Si tens un cos i una ment, pots practicar ioga. Fem classes de ioga adaptat per a persones amb diversitat funcional. Demana cita per veure el teu cas particular.


Ioga sènior

Ioga per a majors de 65 anys o persones amb lesions limitants. Sessions de ioga suau, adaptat a les característiques de cada cos, amb respecte i atenció personalitzada. Una sessió que t'ajudarà a millorar la teva salut. Enfortiràs la musculatura, mobilitzaràs articulacions, afluixaràs tensions i calmaràs la teva ment.


Backmitra®

Sovint s'inclouen exercicis amb Backmitra® dins de la classe de hatha o de restauratiu, però recomanem fer una sessió individual d'una hora com a teràpia complementaria per entendre el seu funcionament, descontracturar la cintura escapular, millorar la postura i alleugerir dolors d'esquena.