L'art de fer invertides, amb Sara Pons

14 de maig, de 10h a 12h 


Aquest taller gira al voltant del niyama Tapas, que es tradueix com a disciplina i resistència. I què millor que una sessió de força i connexió per treballar aquest precepte? El dia 14 de maig fem una doble sessió del taller "L'art de fer invertides". 

Em fa molta il.lusió convidar en aquesta ocasió a la Sara Pons, infermera i professora de ioga, creadora de programes de ioga i salut, practicant de ioga des de que era adolescent, una investigadora incansable.

Ella mateixa ens parla de la seva experiència: "Ioga no és ser flexible, ni fer postures avançades, ioga és creure en tu i comprovar que ets capaç de molt més del que t'imagines."

La Sara porta una proposta de taller molt individualitzada, on treballarà amb cada persona i les seves particularitats. Es tracta d'un taller amb ús de suports com bancs d'invertides, cadires, blocs i cinturons per aprendre a fer invertides conscients, amb força d'abdomen, braços i cintura escapular adients a cada postura.

Les invertides són una pràctica amb molts beneficis a nivell circulatori i mental, no obstant això, una pràctica mal executada pot portar a dolors i molèsties.
Treballarem observant com interrelacionen els nostres músculs per sostenir les postures i ens divertirem saltant, fluint i respirant.

Tot i que el ioga és un pràctica per a tothom, les invertides estan contraindicades a persones que pateixen hipertensió i glaucoma. Per a qualsevol altra patologia que et generi dubte, ens pots escriure a la caixeta de missatge.


Presencial 
40€ 
 Pots inscriure't en el formulari que trobaràs tot seguit. Per dubtes, consultes o preguntes pots fer servir la caixeta de MISSATGE.

Amb ganes de trobar-te el dia 14!LA INFORMACIÓ QUE ENS DÓNES ACTUALITZA LA BASE DE DADES DE LA NOSTRA NEWSLETTER. SEMPRE ET POTS DONAR DE BAIXA. GRÀCIES